• 31.07.2017, 21:05

Skjønnhet i Kaos!


Etter at jeg fikk barn har det å kunne passe på seg selv vært utrolig vanskelig. Som person trenger jeg min lille alene tid, om det er på badet eller med venner. 

Det har det blitt lite av. Stress og søvnløse netter får en til å ikke prioritere sminke og hår. Klær er langt vekke. 

JEG prøver. 
Når vi ser i sosiale medier så er alle mødre utrolig pene, slanke, plett fri hud, god kosthold og alt som er perfekt. Mens jeg.... er langt unna. Jeg må prioritere hva jeg vil. I juli valgte jeg å ikke sminke meg, og det var deilig. Men nå savner jeg det, så valgte å sminke meg helt enkelt i dag. Og prøvde ut Nye innkjøpet av Foundation: sensai. Det var litt deilig, selv om klærne mine ikke passet helt til sminken :) 

Når man får barn forandrer alt seg, og selvsagt så kommer hun først! Men... så trenger jeg litt påfyll også :D Sminke meg, en liten spa dag hjemme osv. 
Det perfekte liv som blir presentert på instagram er jo langt i fra sannheten. Dager håre er overalt, sminke er uaktuelt og sover så fort det kommer en mulighet. 
De periodene der sminke og pleie har vært uaktuelt har jeg måttet finne raske gode løsninger der ansiktet ser ok ut og håret selvsagt. Dette her kan være hvem som helst, folk som jobber mye og ikke har tid, foreldre med mange barn, foreldre med et barn, eller folk som rett å slett vil se bra ut uten å bruke så mye tid og penger. 

Den perioden (når jeg fant litt tid) sjekket youtube for raske hårstyle og sminke, endte med å finne sminke tips som tar opptil 1 time, hårstyle som tar lenger enn det jeg har tid til. Så mine løsninger er kanskje ikke sååå vakkert, men utrolig nok fikk jeg mange kommentarer for sminken og håret for å være nybakt mor. Og da tenker jeg at dette vil være til hjelp for andre også, damer som vil se ok ut uten å bruke all verdens tid. 

Mine enkle tips vil jeg komme med, men for å gjøre må jeg lage tutorial og det vet jeg ikke hvordan man gjør dessverre. 

Det skal jeg finne ut av og sette av tid til å vise dere det. Selv om jeg hater å høre stemmen min ... hihi... Her vil jeg at alle som ikke klarer; å være perfekt eller har barnevakt/ barnepike alle døgnets tid for å sminke seg; også skal se helt greit ut. Trenger jo ikke å være WOW, men føle seg fresh og fin nok til å gå ut døren. 

 

Det skal komme, Jeg er ny og ting tar tid å få gjort , spesielt med en baby :D Men det kommer, så fort jeg har tid! 

BXNUEPjDcBe


 

  • 30.07.2017, 18:12

NATIONAL LIPSTICK DAY!- i går


 
I dag er det Den nationale Leppestift dagen. Dette må feires!
Dette gjelder alt man smører på leppene, fra fargerike leppestift til lipgloss. Regner med at det gjelder lepomader også tror jeg. 
Dette er ganske ny, og mener det var først i fjor det ble til en national leppestift dag av Huda Kattan. 
I følge historien hadde det britiske parlementet forbød leppestift i 1770 og kalte det et djevilsk forsøk på å lure menn inn i ekteskap. Det var som hekseri, forbannelse, magi og at det var giftig. 
Det sies at Sarah Bernhardt opprettet en skandale ved å bruke "lip Roug" i offentligheten, dronning Victoria Regnet det som uhøflig, mens Winston Churchill trodde det var en utmerket moralforsterker under andre verdenskrig. George Washinton var tilsynelatende en leppestift bærer. 
 
Dessverre var dagen i går og jeg hadde ikke tid til å skrive om dette. Men Nå vet vi det til neste år :D 
 
Informasjonen er hentet fra National day calender.
BTrg1DFjI3Q


#nationallipstickday

  • 27.07.2017, 21:54

Gode rutiner er gull verdt for huden din.


For å få en fin hud og vil at sminken skal sitte godt og pent er det viktig med riktig hudpleie. 

Nøkkelen er å pleie huden etter din hudtype.  Men noe er ganske felles: 
Peeling- Peel huden vekk for døde hudceller. Bruk en god scrub og peel det vekk. 

Mine favoritter er Origins Original Skin Retexturizing Mask with Rose (rosa ) Det er en utrolig god scrub, gir ren og glødende resultat. Denne bruker jeg en gang i uken. Dette kan du gjøre dagen før du trenger å sminke deg. Eller noen timer før. Spørs hvordan scrub du har. Jeg pleier før et brude oppdrag helst en uke før der bruden går gjennom en hudpleie med scrubb og masker. En lett scrubb dagen før den store dagen har mye å si på sminken. Dette er viktig å gjøre uansett, men har du en spesiell dag du vil se ekstra bra ut er det lurt å scrubbe ansiktet dagen før, minst. 

Er du plaget med svarte porer kan jeg anbefale deg Origins Clear Improvement Active Charcoal Mask to Clear porers (grå). Er du mye plaget bør den brukes to ganger i uken, ellers liker jeg også GlamGlow Supermud Clearing Treatment - Glam-To-Go Facial masks. 

Origins Out of Trouble 10 minute mask (Hvit) Denne er bare helt fantastisk. Er som om huden din kan puste igjen når du har den på. Du kan føle at den virker på en god måte. 

Trenger du masse fuktighet i huden er Origins Drink Up Intensive Overnight Mask, den gir masse fuktighet over natten. 

 


Maske trenger man ikke å bruke hver dag etter sminkefjerning. Det holder med en gang i uken, eller ved behov. Hudens behov kan variere ut i fra klima, årtid, stress, miljø og kosthold. 

Sminkefjerner er viktig, fjerne all sminke og ikke ha noe rester av sminke hvis du vil ha god resultat av sminken dagen etter. Er derfor de fleste av sminke vblogg skinner som bare det. De er kvitt all sminke, god hudpleie før sminkingen starter. 
Jeg bruker Lancome Bi-Facil - Den fjerner fint øyesminke og vannfast maskara og til å vaske ansiktet bruker jeg Lancome Mousse Éclat. 

Deretter trenger man god øye og nattkrem. Dette er viktig etter din hudtype. 

Disse rutinene vil være gull verdt for huden din. Viktig å få god hjelp fra en hudpleier eller hudlege for å finne ut av hvilken hud type du har. Det vil gjøre det lettere for deg å kjøpe masker, dagkremer og diverse hudpleie produkter. Så lenge du vet hva huden din trenger vil den holde seg ung lenge. 

Noen netter smører jeg ansiktet med Jordnøttolje eller mandelolje, de periodene det er for tørt. 

Olje kan man også bruke før du sminker deg om du er plaget med tørr hud. 

Håper alle får en fin helg og kan jo håpe på fint vær. 

 

#Hudpleie #Skin #mua #Origins 

 

  • 26.07.2017, 15:18

Make-up artist atter en gang :D


Det er virkelig ikke lett å komme tilbake ut i markedet etter 5 år vekk. Har gjennom disse 5 årene kun tatt brude- makeup. 

Grunnen til at jeg vil ut i markedet igjen etter 3 årig studie på Hioa er fordi jeg har lyst til å bestemme egne arbeidstid. Det siste året har jeg vært ute i permisjon, det kan gi meg fin mulighet til å kunne bruke mer tid med datteren min samtidig jobbe med det jeg trives med. 

Selvsagt vil det være tøft når mange uten utdanning eller gått på noen form for kurs eller lignenede også melder seg som make-up artist. Det er stor konkurranse. Jeg stoler på min utdanning og teknikk. 

Bare fordi man ikke har utdanning eller har gått på kurs betyr ikke at man ikke kan være flink. Det er inspirasjon og ønsket om hva man driver med. Og har man et stort vennekrets med like interesser kan det gå fort. Selvsagt personlighet :D 
 

  • 26.07.2017, 14:51

Ny blogg!


Velkommen til blogg.no! :)

Dette er det aller første innlegget i din nye blogg. Her vil du finne nyttig informasjon, enten du er ny som blogger eller har blogget før.

Trenger du litt starthjelp finner du våre hjelpesider her: http://faq.blogg.no/, og vår engasjerte supportavdeling er tilgjengelig (nesten) 24/7.

Bloggen
Ønsker du å gjøre den nye bloggen din litt mer personlig anbefaler vi at du fyller ut profilinfo, og velger et design som passer til deg. Vil du bare komme i gang med bloggingen kan du starte et nytt innlegg.

Hashtags
Blogg.no bruker hashtags for å samle innlegg som handler om samme tema. Hashtags gjør det lettere å finne innlegg om akkurat det temaet du søker. Du kan lese mer om hashtags her: http://hashtags.blogg.no/

Andre nyttige sider
Infobloggen: http://info.blogg.no/
Vårt regelverk: http://faq.blogg.no/infosider/retningslinjer.html
Vilkår for bruk (ToS) og integritetspolicy: http://faq.blogg.no/?side=omoss

Nå som du har lest dette innlegget kan du redigere det eller slette det. Vær dog oppmerksom på at det alltid må være minst ett innlegg i bloggen for at den skal fungere - det er for eksempel ikke mulig å redigere designet uten at det finnes innlegg i bloggen.

Når du skal logge inn neste gang kan du gjøre det fra vår forside på http://blogg.no/.

 

Vi håper du vil trives hos oss!

hilsen teamet bak
blogg.no

 

blogg.no | logg inn | hjelp | regelverk | vilkår | om oss | kontakt oss | infobloggen

 

Search

Bloggdesign

hits